Aanbieding: Vakantietraining

Ga je binnenkort op vakantie en wil je dat je paard ondertussen doorgetraind wordt? Dat kan! Ik kom jullie graag ondersteunen. Je paard blijft fit, ik hou een oogje in het zeil en we kunnen werken aan vooraf besproken doelen.

Hoe werkt het?

Je paard blijft gewoon op zijn eigen stal staan. Ik kom naar je paard toe om hem extra aandacht en training te geven. Ik zal ongeveer een uur met je paard bezig zijn. Dit kan variëren van een poestbeurt en een wandeling tot een intensieve springtraining.

Voordat je op vakantie gaat bespreken we jouw routine en gewoontes zodat ik deze kan volgen tijdens de vakantietraining. We verkennen de doelen waar ik mee ga werken en we overleggen hoe vaak je een update wilt ontvangen.

Voordelen:

  • Je paard blijft fit
  • Er is extra toezicht op je paard
  • Je paard krijgt persoonlijke aandacht
  • Alles blijft hetzelfde voor je paard
  • Je wordt (als je wilt) op de hoogte gehouden

Prijzen per week (excl. eventuele reiskosten)

1x per week: €30,-

2x per week: €50,-

3x per week: €70,-

Het trainen kan in grondwerk, een combinatie van grondwerk en rijden en rijdend. Deze aanbieding is alleen geldig als je paard binnen een straal van ongeveer 30km vanaf Ede staat. Twijfel je over de afstand, neem dan contact met mij op.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de aanbieding vakantietraining, vul het onderstaande formulier in of bel mij op nr 0653726341

Deze aanbieding is geldig van 25 juni t/m 31 augustus

Advertenties