Evenementen

Playday op het Crossterrein

13 april 2020 (tweede paasdag)
20 juni 2020
22 augustus 2020
Locatie: Crossterrein de Vijfsprong, Hoge Valksedijk Lunteren
Prijs: €55,-

mirjam-32a.jpg

Ga je mee spelen op het crossterein? Vind je het leuk om aan je zelfvertrouwen te werken, ben je benieuwd hoe je paard reageert op onbekende hindernissen, wil je met gelijkgestemden een paardendagje hebben? Dan is dit echt iets voor jou!

We beginnen met de hindernissen te verkennen tijdens het grondwerk. We spelen met jouw zelfvertrouwen en dat van je paard. Je kan met water te oefenen en kleine sprongetjes te maken. Dit crossterein heeft veel hindernissen die geschikt zijn als je nog niet zo veel ervaring hebt met springen.

Dit jaar pak ik het iets anders aan dan voorgaande jaren Je zit in een groepje van maximaal 3 deelnemers van gelijk niveau. De playday duurt 2 uur. Na dit begeleide deel mag je zo lang op het terrein blijven als je zelf wilt om met je nieuw ontdekte kennis en kunde aan de slag te gaan.

—————————————————————————————————————————————–

Natural Horsemanship Crossles

2 mei 2020
5 september 2020
Locatie: Crossterrein de Vijfsprong, Hoge Valksedijk Lunteren
Prijs: €55,-

cropped-mirjam-3a.jpg

Wil je graag kennismaken met crossen in het zadel, dan is dit een hele fijn event voor jou. Vind je het leuk om aan je zelfvertrouwen te werken in het zadel, ben je benieuwd hoe je paard reageert op vaste hindernissen en wil je met gelijkgestemden een ontspannen les hebben? Kom dan meedoen met de Natural Horsemanship Crossles.

We starten met lagere hindernissen, in een rustig tempo, soms zelfs in stap. we werken aan jouw zelfvertrouwen en dat van je paard. Dit crossterein heeft veel hindernissen die geschikt zijn als je nog niet zo veel ervaring hebt met springen, maar biedt ook leuke uitdagingen als jij en je paard het goed naar je zin hebben.

Je zit in een groepje van maximaal 3 deelnemers van gelijk niveau. De crossles duurt 2 uur. Na dit begeleide deel mag je zo lang op het terrein blijven als je zelf wilt om met je nieuw ontdekte kennis en kunde aan de slag te gaan.

—————————————————————————————————————————————–

Douwtrappen met Hemelvaart

21 mei 2020
Locatie: Wekeromse zand, Lunteren
Prijs: 45,-

IMG_2052a

Ga je met hemevaart mee om in alle vroegte een heerlijke buitenrit te maken? Het Wekeromse Zand ligt er in sereen bij, we hebben de mogelijkheid om wild te spotten en om heerlijk van de paarden te genieten tijdens deze rit voor vroege vogels.

—————————————————————————————————————————————–