Evenementen

Playday op het Crossterrein

Locatie: Crossterrein de Vijfsprong, Hoge Valksedijk Lunteren
  • 6 maart 11-13 uur
  • 24 april 11-13 uur
  • 5 juni 11-13 uur
Prijs: €65,-

mirjam-32a.jpg

Ga je mee spelen op het crossterein? Vind je het leuk om aan je zelfvertrouwen te werken, ben je benieuwd hoe je paard reageert op onbekende hindernissen, wil je met gelijkgestemden een paardendagje hebben? Dan is dit echt iets voor jou!

We beginnen met de hindernissen te verkennen tijdens het grondwerk. We spelen met jouw zelfvertrouwen en dat van je paard. Je kan met water te oefenen en kleine sprongetjes te maken. Dit crossterein heeft veel hindernissen die geschikt zijn als je nog niet zo veel ervaring hebt met springen.

Dit jaar pak ik het iets anders aan dan voorgaande jaren Je zit in een groepje van maximaal 4 deelnemers. De playday duurt 2 uur. Na dit begeleide deel mag je zo lang op het terrein blijven als je zelf wilt om met je nieuw ontdekte kennis en kunde aan de slag te gaan.

—————————————————————————————————————————————–

Natural Horsemanship Crossles

Locatie: Crossterrein de Vijfsprong, Hoge Valksedijk Lunteren
  • 24 april 13.30-15.30 uur
  • 5 juni 13.30-15.30 uur
Prijs: €65,-

cropped-mirjam-3a.jpg

Wil je graag kennismaken met crossen in het zadel, dan is dit een hele fijn event voor jou. Vind je het leuk om aan je zelfvertrouwen te werken in het zadel, ben je benieuwd hoe je paard reageert op vaste hindernissen en wil je met gelijkgestemden een ontspannen les hebben? Kom dan meedoen met de Natural Horsemanship Crossles.

We starten met lagere hindernissen, in een rustig tempo, soms zelfs in stap. we werken aan jouw zelfvertrouwen en dat van je paard. Dit crossterein heeft veel hindernissen die geschikt zijn als je nog niet zo veel ervaring hebt met springen, maar biedt ook leuke uitdagingen als jij en je paard het goed naar je zin hebben.

Je zit in een groepje van maximaal 4 deelnemers. De crossles duurt 2 uur. Na dit begeleide deel mag je zo lang op het terrein blijven als je zelf wilt om met je nieuw ontdekte kennis en kunde aan de slag te gaan.

—————————————————————————————————————————————–