Evenementen

Playday op het Crossterrein

Locatie: Crossterrein de Vijfsprong, Hoge Valksedijk Lunteren
Prijs: €65,-

mirjam-32a.jpg

Ga je mee spelen op het crossterein? Vind je het leuk om aan je zelfvertrouwen te werken, ben je benieuwd hoe je paard reageert op onbekende hindernissen, wil je met gelijkgestemden een paardendagje hebben? Dan is dit echt iets voor jou!

We beginnen met de hindernissen te verkennen tijdens het grondwerk. We spelen met jouw zelfvertrouwen en dat van je paard. Je kan met water oefenen en kleine sprongetjes maken. Dit crossterein heeft vele hindernissen die geschikt zijn als je nog niet zo veel ervaring hebt met springen.

Maar ook als je al wat meer ervaring hebt is het erg uitdagend om eens vanaf de grond met je paard te springen. Houden jullie connectie of trekt je paard zijn eigen plan? En, hoe creëer je die samenwerking?

Dit jaar pak ik het iets anders aan dan voorgaande jaren Je zit in een groepje van maximaal 4 deelnemers. De playday duurt 2 uur. Na dit begeleide deel mag je zo lang op het terrein blijven als je zelf wilt om met je nieuw ontdekte kennis en kunde aan de slag te gaan.

—————————————————————————————————————————————–

Natural Horsemanship Crossles

Locatie: Crossterrein de Vijfsprong, Hoge Valksedijk Lunteren
Prijs: €65,-

cropped-mirjam-3a.jpg

Wil je graag kennismaken met crossen in het zadel, dan is dit een hele fijn event voor jou. Vind je het leuk om aan je zelfvertrouwen te werken in het zadel, ben je benieuwd hoe je paard reageert op vaste hindernissen en wil je met gelijkgestemden een ontspannen les hebben? Kom dan meedoen met de Natural Horsemanship Crossles.

We starten met lagere hindernissen, in een rustig tempo, soms zelfs in stap. we werken aan jouw zelfvertrouwen en dat van je paard. Dit crossterein heeft veel hindernissen die geschikt zijn als je nog niet zo veel ervaring hebt met springen, maar biedt ook leuke uitdagingen als jij en je paard het goed naar je zin hebben.

Je zit in een groepje van maximaal 4 deelnemers. De crossles duurt 2 uur. Na dit begeleide deel mag je zo lang op het terrein blijven als je zelf wilt om met je nieuw ontdekte kennis en kunde aan de slag te gaan.

—————————————————————————————————————————————–

Intensieve NH midweek

Locatie: Lunteren
Prijs: 495,-

Geef je Horsemanship een boost met deze intensieve midweek. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke doelen in grondwerk, liberty en rijden.

Onze locatie biedt de mogelijkheid om in de bak, springwei of in het bos aan de slag te gaan.

We kijken waar je nu staat en wat jou en je paard gaat helpen om de volgende stap te maken in jullie ontwikkeling.

En natuurlijk…dit alles in een ontspannen sfeer, eensgezinde paardenmensen en een hoop lol.

Deze intensieve week is incl:

  • verblijf en ruwvoer van je paard (in paddock of wei)
  • studiemateriaal
  • koffie, thee en lunch

Meldt je nu aan!

—————————————————————————————————————————————–

Advertentie