Tijdens mijn lessen zet ik vaak de rem op mijn kletsbehoefte (ik weet het, zelfs met rem erop klets ik de oren van je hoofd). Ik probeer on topic te blijven en niet te veel uit te weiden in de informatie die ik overbreng. Dit vind ik een enorme uitdaging. Paarden zijn mijn passie, mijn kennis overdragen vind ik minstens net zo leuk. De oplossing is dit blog!

Er zijn onderwerpen waar we in de lessen niet aan toe komen, of onderwerpen die juist heel veel terug komen. Bij deze een platform voor mijn kletsbehoeftes.  Ik kan altijd een beetje sturing gebruiken, dus heb je een onderwerp waar je interesse in hebt, of iets waar je zelf tegenaan loopt? Laat het mij weten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s